Avcı: Doğru savunma şampiyon yapar

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonunda konuştu

Avcı: Doğru savunma şampiyon yapar

Süper Lig’in 24. Haftasında Kasımpaşa’yı 1-0 yenen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Ligin en formda takımı, koşu mesafeleri yüksek bir takım. Bu maçın zor geçeceğini oyuncularımızla paylaştık. İkinci bölgede karşılarken nereye yönlendireceğiz, birinci bölgede neler yaptıklarını analiz ettik. Adım adım çalıştık zor olacağını biliyorduk. Biz bunun için çözüm noktalarını, erken final pas atmamayı, kenara inip pas atmayı çalıştık. Oyun istediğimiz gibi de başladı. İlk yarıyı 3-0 içeri girme durumumuz olabilirdi. İkinci yarıda Kasımpaşa topa sahip olmaya çalıştı. Doğru bir savunma yaptık. Takım savunmasında çok iyiydik. Doğru savunma seni şampiyon yapacak. Kazanmak çok önemliydi. Lig aşağıya doğru seyrediyor. Biz eksik kalmamalıyız. Bunu hep söyledik. Bu maçları kazanmak çok önemli. En fazla gol atanız en az gol yiyeniz. Belki birçok maç böyle sınırda geçecek. Konya maçımız var onlar da çok iyi gidiyor. Saygı göstermemiz gereken bir rakip. Kazanmak için herşeyi yapacağız. Büyük adımlar atılan bir süreçteyiz. Savunma ve hücumu taraftarla yapıyoruz. Sonunda gülen hep birlikte biz olacağız
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler