Avcı: "Deplasman Trabzon ismi büyük”

İstanbul Başakşehir teknik Direktörü Abdullah Avcı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.   Avcı, oyunun keyifli olmadığını belirterek, “Trabzonspor’u incelediğinizde kenardan be merkezden boşlukları bulabiliyorsunuz

Avcı: "Deplasman Trabzon ismi büyük”
İstanbul Başakşehir teknik Direktörü Abdullah Avcı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
 
Avcı, oyunun keyifli olmadığını belirterek, “Trabzonspor’u incelediğinizde kenardan be merkezden boşlukları bulabiliyorsunuz . Bunun yanında duran topları iyi kullanıyorlardı. Aslında oyun elimizde. Kaleci kurtaracak ama biz daha tepkili oynamamız gerekiyor. İkinci yarı oyun bizim elimizde. Bu kez 3. Bölge tercihlerini yanlış kurtardık. Yarış devam ediyor. Kazanmaya devam edeceğiz. Oyun keyifli değildi. Ama deplasman Trabzon ismi büyük” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor