Avcı'dan Serkan Asan ve Peres yorumu: Araştırıp yorum yapın!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı'dan Serkan Asan ve Peres yorumu: Araştırıp yorum yapın!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Molde maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Avcı, Bruno Peres'in sol bek oynattığı sorusuna da yanıt verdi.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Taraftar seslerinin gelmesi çok güzel. Yolda buraya gelirken de hissettirdiler. Tüylerimiz diken diken oldu. Umarım onları bugün mutlu ederiz. Belki eksik olan hızımızda fiziğimizde bize destek olacaklar. Avrupa kupalarında sürekli oynayan bir sistem takımına karşı oynayacağız. Futbol artık şunu istiyor beraber hücüum ve savunma yapmalısın. Diğeri aksiyon filmi gibi oluyor. Örneklerini en yakında Avrupa Şampiyonasında izledik. Bugün topa sahip olmamız gerekiyor. Rakibi koşturmamız gerekiyor. Özellikle uzaktan orta yapmamamız lazım. Yaklaşık 260 ortadan iki gol yemiş bir takım. Bunlara çalıştık. Biz 5. Kez maç oynuyoruz. Her zaman hızlı oynayamazsın, dengeyi kurmalısın. Savunma güvenliğini nasıl alıyorsun bu önemli. Umarım içerideki ilk resmi maçımızda hedeflerimize daha hızlı gitmek için kazanırız.

Serkan Asan ve Bruno Peres kararımız için eleştirenler iyice araştırsınlar sonra yorum yapsınlar. İsmail, U19’la oynanan maçta 60 dakika oynadı. Trondsen 1 yılın ardından yeni oynuyor. En hazır en sıcak oyuncu Serkan ve Bruno. Biz bunların analizini yapıyoruz. Ayrıca Bruno Roma’da sol bekte oynamış bir oyuncu. Serkan da bu takımın alt yapısından yetişmiş değerli bir futbolcu, formayı hakkediyor ve biz de verdik.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler