Ahmet Metin Genç: Bu sene 8. Şampiyonluk gelecek

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Molde maçı öncesi konuştu.

Ahmet Metin Genç: Bu sene 8. Şampiyonluk gelecek

UEFA Konferans Ligi 3. Öneleme turu ilk maçında Trabzonspor’un sahasında karşılaşacağı  Molde maçı öncesinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61’e değerlendirmelerde bulundu.

Genç şöyle konuştu; Çok heyecanlıyım gerçekten. Geçen yıl ilk maç sonrası ilk kez geliyorum stada. Taraftarsız sarmıyor o yüzden yoksa buralardan eksik olmuyorum. 8. şampiyonluk için başlayacağız inşallah. Roma maçı öncesinde bu elemeyi geçmemiz lazım. Bu takım iyi bir takım. Hazır bir takım. Ciddiye zor bir maç olacak. İyi bir kadromuz var. Hocamızın iyi taktiğiyle beraber bu maçı iyi tamamlayıp turu geçeceğiz.

Üzüntülü günler yaşıyoruz, ciğerlerimiz yanıyor. Allah bu afetlerden korusun. Mücadele eden herkese Allah yardımcı olsun. Olimpiyatlarda ise yüzümüz gülüyor. Busenazlarımızın maçlarını özellikle takip ediyorum. Kadın voleybol takımımızın maçını da gece izledim. Hepsi bizi çok güzel temsil etti. Hepsine başarılar diliyorum.

Bu yıl inşallah 8. Şampiyon olacağız. 2010-11 şampiyonu da alnının akıyla Trabzonspor’dur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler