Avcı'dan Beşiktaş taraftarının iğrenç küfürlerine yanıt

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından basın toplantısında soruları yanıtladı

Avcı'dan Beşiktaş taraftarının iğrenç küfürlerine yanıt

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazanılan Beşiktaş maçında siyah beyazlı taraftarların kendisine ve Uğurcan Çakır’a ağır küfürler etmesi hakkında yorumda bulundu.
Avcı şöyle konuştu;

Uğurcan milli takımın kalecisi, bu verimli topraklardan çıkan birisi. Ne Uğurcan’ın annesi, ne benim annem, ne bunları söyleyen taraftarların aileleri, anneleri bunu hak etmiyor. Bir anlık duygular olduğunu düşünüyorum. Ben Türkiye’nin en eski en büyük kulüplerinden Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yaptım, bugün en büyük kulüplerden biri Trabzonspor’un teknik direktörlüğünü yapıyorum. Ben Beşiktaş’ın tarihine saygı duyuyorum, Süleyman Saba ile tanıştım aynı masada oturdum çok büyük saygım var. Onun için bunlar duygular, inişler çıkışlar olacak, bugün dosya kapanacak yarın başka maç başlayacak. Bunları ne kadar yapmazsak, en aza indirirsek o kadar iyi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor