Avcı'dan Berat Özdemir yorumu; Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu gibi...

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı yeni transfer Berat Özdemir hakkında konuştu

Avcı'dan Berat Özdemir yorumu; Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu gibi...

Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor Göztepe ile karşılaşacak. Maç öncesinde Teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Sıkışık bir takbimde 2 günü toparlanmayla geçirdik ve maça çıkıyoruz. Onlar biraz daha inlenerek çıktılar. Karagümrük, Galatasaray ve Göztepe birbirine yakın takımlar oyun olarak. Adım adım gelişiyoruz. Bununla birlikte oyunumuzu geliştiriyoruz. Önümüzdeki hafta bir boşumuz var bunu dinlenerek geçireceiz. Aranın olmaması kronik yorgunluklar getiriyor. Fiziksel olarak çalışmaktan çok dinlenerek toparlanarak geçireceğiz. Yakaladığımız ivmeyi üst seviyeye çıkarmak istyiyoruz. 

Türk futbolununen değerli oyuncularından bir tanesi Berat Özdemir. Yöneticilerden talebim oldu, çok ısrarcı olup aldılar. Berat'la özel görüştüm. Trabzonspor'u seçmesi ve benimle çalışmak istemesi çok önemli. Burada oynayıp milli takıma Avrupa'ya gidebilecek bir futbolcu. Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu gibi olabilecek bir potansiyel. Trabzonspor camiasına da Berat'a da hayırlı olsumn.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor