Avcı: Büyük takım kendi oyununu oynar deniyordu, bunlar artık kalktı!

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç sonrasında konuştu

Avcı: Büyük takım kendi oyununu oynar deniyordu, bunlar artık kalktı!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı 2-0 kazanılan Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Galip gelmek güzel hissettiriyor. Bugün taktiksel konuşacağım. Dünya futbolu değişiyor. Rakibimiz iyi bir takımdı. Eskiden büyük takım kendi oyununu oynar diye söylemler vardı. Bunlar artık kalktı. Sürekli değişen bir oyun var, rakibe göre değişen planlar var. 

Maç öncesinde topun rakipte olacağını biliyorduk. Rakibin hocası Sassoulo’yu çalıştırırken İnter şampiyonluğa gittiğinde yüzde 80 topla oynama oranına çıktı. Bu bir plan. Merkezi özellikle kapatmayı rica ettim hatta emrettim.

 İlk yarıda oyunu kopartabilirdik. Taktiksel olarak beni mutlu etti. Oyun disiplini ve taktik disiplinine uymak beni mutlu etti. 5 haftanın ardından kazanmak çok iyi. Bugün 63 puanımız oldu. Başladığımız noktadan geldiğimiz noktaya kadar bütün verilerimiz yukarıya doğru ilerledi. Gelişiyoruz daha da çabuk gelişmemiz lazım burası Trabzonspor.

Edgar’ın kasığında bir çekme oldu o nedenle oyundan çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor