Avcı: Büyük takım gibi oynadık

Trabzonspor'da teknik direktörü Avcı'dan maç yorumu

Avcı: Büyük takım gibi oynadık

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 3-3 berabere kalınan Molde maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

İlk resmi maçımızdı. Yüzde 60-70 topla oynadık. Çok duran top kullandık. Rakibi ceza sahasına ittik. Rakip son dakikada korner kullandı. Her şeyi denedik sürekli öne de geçtik. Neyi yapamadık, 3 gol niye yedik. Bu kadar aksiyon ileride oynayınca bunlar olabilir bunları çalışacağız. Rakibimiz merkezden geldiğinde ilk golü yedik. Rakibe 4 pozisyon geçiş verdik goller oldu. Bugün tam bir büyük takım gibi oynadık. Olumlu tarafından cebimize koyacağımızı koyacağız. Kazanabilecek aklımız ve yeteneğimiz var. İlk maçı oynamalarına rağmen ellerinden geleni yaptıkları için çocukları tebrik ediyorum İlk kez 90 dakika oynayan arkadaşlarımız var. Onlar 18. Resmi maçını oynadı. Bazı eksiklerimiz var onları da çalışacağız.

 Rekabet en tepede olacak ve herkes, gelen oyuncularla da bunu arttıracağız. Mevcutta herkesten çok memnunum. Bakasetas üzülmesin herşeyi yaptı bugün. Oyun olarak mutlu eden çok şeyi var, eksikleri çalışacağız.

Duran toplarda sorumlumuz Egemen hocanın çalışmalarının karşılığını golle alınca bu gpl senin diye ona gittim. Çalışmanın karşılığını aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
73 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler