Avcı: Bu sene her şeyi kazanmak istiyoruz

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı basın toplantısında konuştu

Avcı: Bu sene her şeyi kazanmak istiyoruz

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Türkiye Kupası çeyrek finalinde  2-0 kazanılan Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Avcı şu ifadeleri kullandı;

Ligin ilk yarısında Nuri hocanın geldikten sonra o dönem başka formasyon, ve başka oyuncu grubuydu. Devre arası itibariyle Antalyaspor’a katılan oyuncular, değişen oyun formasyonu ile ligin kaliteli savunma hücumda planları olan takıma karşı oynadık. Tek maç, içerde oynuyoruz. Üçüncü bölgede oyun kurma organizasyonları var. İlk yarı iyi şeyler çıkardık. Gol bulduk direkten dönen toplar var. Oyunu daha fazla elimize alabilirdik. İkinci yarı baskıya devam ettirmek istedik ama yapamadığımız baskının kırıldığı anda toparlanma ve merkezi kapatarak kenara yönlendirdik.  Zaman zaman yaptık. Geçişlerde kayıplar yaptık. 1-0 giderken oyunu koparabilirdik. Son 4-5 maç 11 gol attık 8-9 şutumuz direkten döndü. Uğurcan’ın 1-0’da harika kurtarışı var. Son bölümde tekrar oyunu geçişten yakaladığımızda attığımız gol var.

Bu hedef önemli. İki kupa da önemli. Trabzonspor  bu kupayı çok kazandı. 2 sene önce. Biz bu sene hepsine talibiz. Taraftarımız tribünü tekrar doldurdu bize destek oldu. Onlara bu galibiyeti armağan ediyorum. Hafta sonu ve bugün yüksek şiddette maçlar oynadık. 

Hugo’nun sakatlığı ile ilgili çok net bilgi yok. Hastaneye gitti. MR çekilecek. Mevkisel olarak sıkıntıda olduğumuz bir yer. Sayısal olarak eksik olduğumuz yer. Galibiyete sevindik ama sporcu sağlığına üzüldük. Bizim için değerli. Bazen korner bayrağında geçiş yedik. Bedeli de Vitor oldu. Umarım ağır değildir. 

Harika sezon her şey çok güzel. Trabzon kenti keyfini çıkarsın. Fenerbahçe ile Trabzonspor ilk defa karşılaşmıyor. Bir lig müsabakasına keyif yaparak eğlenerek zihinsel fiziksel hazırlanacağız. Yarın sabah antrenman yapıp dinlenip cuma günü tekrarlara bakıp kadro değerlendirmesi yaparak hazırlanacağız. Bu sene her şeyi kazanmak istiyoruz. Ligde de önemli fırsatlar var. Keyfini çıkarıp en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor