Avcı: Bu maç şampiyonluk maçı değil!

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Bu maç şampiyonluk maçı değil!

Süper Lig’in 12. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Maç öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Birkaç tane konu başlığı var. Sergen hocanın doğum günüymüş başarılı mutlu seneler diliyorum. Türk futbolunun önemli oyuncularından biriydi önemli bir teknik adam olma yolunda da ilerliyor. Kendi camiasında uzun süreler teknik adamlık yapar. 

10 Kasım’da Trabzonspor’daki hikâyemin 1 senesi dolacak. 5 ay öncesinin iki kupalı şampyşn takımı ve onun üzerine yüksek kaliteli oyuncular katan bir takım var. İnişler çıkışlar olabilir. 12. Haftada şampiyonluk maçı olmaz. Buradan çıkan herhangi bir skor n ebizi şampiyon yapar ne onları . Ülkenin  artk buradan çıkması lazım. Taraftarın takımına nasıl etki yaptığını biliyoruz. Özellikle 20 dakika yapacakları baskıyı çalıştık. Bunları nasıl karşılayacağız bunları çalıştık. Kazanmak için neler yapmamız gerekir onları çalıştık.

Kolay bir mücadele değil. Burada bir premier lig maçı olsun izleyen herkesin keyif aldığı bir müsabaka olsun. Umarım çok keyifli bir maç olur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor