Avcı: Böyle başlangıçlar önemli

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı'dan galibiyet değerlendirmesi

Avcı: Böyle başlangıçlar önemli

Deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 5-1'lik skorla geçen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullanı;

Skor ve oyunun belli dönemleri iyiydik. Hazırlık dönemimiz iyi geçti, kalityeli bir oyuncu grubumuz var. Maç oynamak tekrar yapmak çok önemli. Organizasyon yapmak, skoru ele almak iyi şeyler. Bu oyunun sadece hücum değil savunma bölümü de var. Hücumdaki iştah savunmada da olmalı. Zemin dışarıdan iyi gibi görünse de çok sıkıntılı bir zemin. Top kontrol etmekte çok sıkıntılar yaşadık. Savunmadaki iştahta bazen kopuklulklar oldu. Bunlar olmamalı. Sakatlık riskini en aza indirmeye çalışıyoruz. Önümüzde önce Roma sonra Sivasspor maçı var. Daha dinamik topa daha çoksa hip olup daha iyi takım savunması yapan bir takım olmaya çalışacağız. Böyle başlangıçlar önemlidir. Taraftarları mutlu etmek için çalışıyoruz. Perşembe günü onları yine aramızda görmek istiyoruz.

Oyuncu proflimiz değişti. Daha 1 antrenaman yapan Cornelius da gol atabiliyordu bugün. Yetenekli oyuncu sayısı artıkça sorun daha kolay çözülebiliyor. Rakips ahada oynarken savunma güvenliğini nasıl alacağımızı çalışacağız. Ben mükemmeliyetçiyim. Bu magnetle aşağıya yukarıya oynadığınız bir oyun değil. Sık tekrarla gelişen bir oyun

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor