Avcı açıkladı: Berat ve Hugo...

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı açıkladı: Berat ve Hugo...

Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı "Yoğun bir trafik vardı ilk defa bir nefes alma durumumuz oldu. Umarım bugün sahaya olumlu yansır. Antalyaspor Ersun hocayla birlikte oyun anlayışında değişikliğe gitti. Biz de savunmamızın ardından hücum olarak gelişmeye başladık. Bugün saha zemini izin verirse bunları yapmaya çalışacağız. Son haftalarda ivme kazandık. Bu kazanma alışkanlığa devam etmek istiyoruz. Bugün kazanırsak bir sonraki maça bakacağız. Haftalık olarak bakacağız."dedi.

Vitor Hugo'nun yedek başlaması ve Berat Özdemir'in kadroya alınmamasıyla ilgili de konuşan Avcı şu ifadeleri kullandı.

Hugo bu hafta bizimle başladı. İki haftadır Majid oynuyor. Kazanan takımın iyi oyuncularındandı. Rekabet böyle bir şey. Berat özel çalışmaya tabi tutuluyor. Yarından itibaren döndükten sonra bizimle olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler