Aurelio: Trabzonspor'da mutlaka sıkıntı var

Trabzonspor'un eski futbolcusu Aurelio bordo mavili takım ve bu akşam oynanacak maç hakkında konuştu

Aurelio: Trabzonspor'da mutlaka sıkıntı var
Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maçını iki takımın da formasını giyen Mehmet Aurelio değerlendirdi.

Karşılaşmanın çok zor olacağını dile getiren Aurelio, iki takımın da çok güçlü olduğunu ancak favorisinin Beşiktaş olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın iyi yolda olduğunu kaydeden Aurelio " Futbolda herşey olabilir. Trabzonspor sürpriz yapabilir.  Ersun Yanal ve oyuncu topluluğu derbi atmosferini kaldırabilir. Şuan Türkiye'de en iyi takım Beşiktaş ve favorim onlar" dedi.

Trabzonspor'u değerlendiren Aurelio, Alanyaspor maçında 3-0'dan 4-3 maçın kaybedilmesine ilişkin olarak " Bu oluyorsa mutlaka bir sıkıntı vardır. Büyük takımların bu şekilde maç kaybetmemesi lazım. Eğer kaybediyorlarsa mutlaka bir şey vardır. Bunu araştırmak lazım." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler