Atay Aktuğ: "Yönetimin kaosu atlatması lazım"

Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ Trabzonspor'un içinde bulunduğu ortamı değerlendirdi.

Atay Aktuğ: "Yönetimin kaosu atlatması lazım"
Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ Trabzonspor’un son durumunu Haber61.net’e değerlendirdi.

İşte çarpıcı röportajın satır başları ;

Trabzonspor’un son durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Trabzonspor yönetimi devre arasını hedeflemiş. Yönetimin devre arası neler yapacağını öğrenip bilmek lazım. Eğer sezon başında yapılan transferler gibi devre arasında da transfer yapılacaksa yapılmaması lazım.
Trabzonspor yönetimi takım düzelir inancı tam. Teknik direktör Ersun Yanal’da bu yönde ümitli açıklamalar yapılıyor. Bu manada beklemek lazım.

Trabzonspor’da yapılan transferleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Trabzonspor’da transferleri kim yaptı nasıl yapıldı bilmiyorum. Gazeteler bazı konuları gündeme getirdi.

Trabzonspor yönetimi içinde bulunduğu durumu atlatabilir mi?

Trabzonspor yönetimi bu kaos ortamını atlatması lazım. Trabzonspor delegesi bordo-mavili camianın içinde bulunduğu durumundan kurtulsun diye bu yönetime oy verdi. Seçimde iki aday vardı bu yönetim çok az farkla seçimi kazandı. Yönetim ve teknik heyet beklenmesi lazım. Devre arasında neler yapılacak. Mali işlerde konuşulacak. Yönetim transfer yapacağız açıklamasında bulunuyor. Gerçek midir yalan mıdır bilmiyorum bu açıdan yönetimi beklemek lazım. Takıma yeni transferler yapılacaksa yazık olur.

Trabzonspor Yönetiminin Akyazı ısrarını nasıl yorumluyorsunuz?

Akyazı kompleksi kolay kolay bitmez. Trabzonspor Akyazı stadyumuna geçemiyor. Avni Aker Stadyumunda boş tutuluyordu şimdi yönetim tekrar Avni Aker Stadyumuna döndü. Yönetim ilk yarıyı Avni Aker Stadyumunda geçireceğiz deseler daha iyi olur.

Stat bitmiş bitmemiş birçok konu konuşuluyor. Akyazı Kompleksi ile birçok dedikodu dolaşıyor. Bu konularla ilgili bir yetkilinin çıkıp açıklama yapması gerekiyor. Stat bitse bile Trabzonspor devre arasına kadar Avni Aker Stadyumunda kalınması lazım.

Trabzonspor yönetimi Aralık ayında kongre yapmalı mı?

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu başkanı Ali Sürmen usulen kongre yapılması gerektiğini beyan etti. Bu kongre yarışmalı kongremi yarışmasız mı olur mu on konuda bir yorumum yok.

Haber61: Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler