Atay Aktuğ: "Ekonomimiz iyi değil ama..."

Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ açıklamalarda bulundu.

Atay Aktuğ: "Ekonomimiz iyi değil ama..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor eski başkanı Atay Aktuğ Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi Haber61 TV mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

Aktuğ son zamanlardaki hakem hataları ile ilgili, "Bunlar nasıl yapılıyor. Hakem komiteleri neden böyle şeyler yapıyor. Bunların bir bakılması lazım." dedi.

Trabzonspor'un son durumu ile ilgili konuşan Atay Akyuğ, "Ekonomimiz iyi değil ama iyi olmaya çalışıyoruz. Diğer büyük kulüpler de aynı. Medipol Başakşehir’in hiçbir şeyi yok galiba parayı veriyorlar oluyor. 2-3 sene içinde bunu halledeceğiz. Alt yapıdan gelen oyuncular ile bunu halledeceğiz. Bu yıl sonu belli olur bizim oyuncular gidecek mi? Gitmemesini talep edeceğiz. Bakalım ne olacak. Trabzonspor İstişare Kurulu’na katılmam için davet gönderildi ama ben gidemedim. Ne yapıldı bilmiyorum ama bir şeyler olacak. İstişare kurulunun Trabzonspor’da değil de TFF tarafından yapılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler