Asım Örem: "Karşılıklı anlayışla..."

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem yaşanan gelişmelerle ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili futbolcularla feda görüşmelerini Başkan Muharrem Usta’nın yaptığını dile getiren Örem, bazı oyuncularla görüştü bazı oyuncularla da

Asım Örem: "Karşılıklı anlayışla..."

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem yaşanan gelişmelerle ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Bordo-Mavili futbolcularla feda görüşmelerini Başkan Muharrem Usta’nın yaptığını dile getiren Örem, bazı oyuncularla görüştü bazı oyuncularla da görüşmeler gerçekleştireceğini belirtti.

Oyuncularla yapılan hukuki sözleşmelerin olduğunu belirten Örem, "karşılıklı iki tarafın anlayışıyla böyle bir feda yapılır. Bu da kişinin ne kadar kulüple beraber olmak istediğini, ne planladığının göstergesidir. Bu göstergeler bizim için oyuncularla ne kadar yol alabileceğimiz konusunda bizim içinde bir gösterge olacaktır. Futbolcu sözleşmesindeki maddelerin dışına çıkmıyorsa ve sahaya çıkıp harika bir oyun sergiliyorsa buna kimsenin bir şey deme hakkı olamaz ama kişi hem indirime yanaşmıyor hem de saha da futbol oynamıyorsa tepki alması gayet doğaldır" dedi.

Teknik Direktör konusu hakkında da açıklamalarda bulunan Örem, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’ndan memnun olduklarını dile getirerek "her kulüpte A ve B planları kurumsallık açısından mevcuttur. Sayın Usta’da bu anlamda adımlar attığını dile getirdi. Trabzonspor gibi bir markada herhangi bir yerde sıkıntı yaşandığında B planını uygulamaya koyabilesin. Bugün işler iyi gidiyor ama yarın arka arkaya 3 negatif sonuç ile karşılaştığında ne yapman gerektiği konusunda elinde bir şeylerin olması lazım. O an yola çıkarsan çok geç kalırsın ve bu da iyi bir yönetim olmamış olur" ifadelerini kullandı.

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, ellerinde kalabalık bir oyuncu kadrosunun olduğunu söyleyerek, "bu kadronun restorasyonu hepsi aynı anda cereyan ediyor. Bu çerçevede takımın ekonomik durumu da ortada. Öyle büyük rakamlarla takıma yeni kişilerin katılması şuanda söz konusu değil. Ama bu restorasyon süresi içerisinde eğer uygun zeminler bulunursa eksik mevkilerimize takviye yapılabilecektir" dedi.

Devre arası transferlerinde zeminin oluşması gerektiğine vurgu yapan Örem, "isimlere çok odaklanmıyoruz. Güray’da Muhammet’te iyi futbolcular ama bu zemine de uymaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ellerindeki mevcut futbolculara kendilerine ulaşmış resmi bir teklifin bulunmadığını belirten Örem, "futbolcuların menejerleri kendi içlerinde bu görüşmeleri yapıyorlardır. Ocak ayının sonuna kadar zamanımız var. Yavaş yavaş bunların hepsi şekilleniyor" dedi.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler