Asım Örem: "Avrupa yolunda önemli viraj"

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, Avrupa kupalarına katılma yolunda Medipol Başakşehir maçının kendileri açısından önemli bir viraj olduğunu söyledi.    Spor Toto Süper Lig'de 10 Nisan Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir il

Asım Örem: "Avrupa yolunda önemli viraj"
Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, Avrupa kupalarına katılma yolunda Medipol Başakşehir maçının kendileri açısından önemli bir viraj olduğunu söyledi. 
 
Spor Toto Süper Lig'de 10 Nisan Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçmek istiyor. 
 
Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, son iki haftada yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini belirterek, "Medipol Başakşehir maçını aldığımızda Avrupa kupalarına katılma yolundaki istek ve arzumuz daha da artacaktır. Sakat ve cezalı oyuncularımız döndü. Futbolcularımızın bir arada olması bu birlikteliğe ve başarıya ayrı bir güç katıyor. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda bir arada oynamama durumu söz konusuydu. Birlikteliğin bu hava ile Başakşehir maçına da yansıyacağına inanıyoruz. Rakibimiz güçlü bir takım, sahadan galibiyetle ayrılarak gelecek maçlara biraz daha güçlü ve güvenli bakmış olacağız. Önümüzde 7 tane maç var. Bunların 3 tanesi deplasmanda 4 tanesi kendi sahamızda Medipol Başakşehir maçını geçtikten sonra bundan sonraki maçların alınma olasılığı daha da artıyor. Hedefimiz, olabildiğince en üst seviyeye çıkıp Avrupa kupalarına katılmak. Hedefin olması çok önemli, hem futbol takımının hem oyuncuların bir hedef için mücadeleleri çok önemli. Sporcularımız ve teknik heyetimiz bu hedefe ulaşmak için elinden gelen tüm gayreti gösterecektir" dedi.
 
"ÖNEMLİ BİR VİRAJ"
 
Örem, Avrupa kupalarına katılma yolunda Medipol Başakşehir ile oynayacakları maçın önemli bir viraj olduğunu ifade ederek, "Medipol Başakşehir güçlü bir takım, böyle bir takımı yenmek Gaziantepspor maçından sonra bize ayrı bir güven aşılayacaktır. Takımda birliktelik oluşuyor. Sakat ve cezalıların gelmesiyle o güç daha da arttı. Başakşehir maçını kazandığımızda inancın daha da artacağına inanıyorum. Bir hedef olacak o da Avrupa kupalarına katılmaktır" diye konuştu. 
 
"SPORTİF EKİP İŞİNE ODAKLANMALI"
 
Futbolcuların medyada yer alan transfer haberlerini bir tarafa bırakıp kendi işlerine odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Örem, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"İkinci yarıdan sonra bu transfer haberleri ve yapılanmalarla ilgili çok haberler çıkıyor. Bu sporcuların ve teknik ekibin kafasını karıştırıyor. Odaklanmalarını zorlaştırıyor. Bu da başarıya negatif etki edecek faktör. Sportif ekibin işine odaklanmasını çok önemli buluyorum. Çünkü kendi işlerini düzgün yaptıklarında ve başarıya ulaştıklarında yeniden yapılanacak bu takım içerisindeki yerlerini de belirlemiş olacaklar. Seviyelerinin en üstüne çıkmaları gerekiyor. Trabzonspor kadrosuna baktığımızda aslında çok iyi işler yapabilecek bir kadro gibi görünüyor ama sahaya bunu yansıtmakta sıkıntı çekiyoruz. Takım mühendisliğini yaparken de bizim işimiz kolaylaşmış olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor