Asım Örem 4 kritik maça dikkat çekti

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem Trabzonspor –Osmanlıspor maçının ardından yapılan eleştirilere cevap vererek sabır sağduyu ve birliktelik zamanı dedi. Asım Örem Haber 61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Cumartesi a

Asım Örem 4 kritik maça dikkat çekti

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem Trabzonspor –Osmanlıspor maçının ardından yapılan eleştirilere cevap vererek sabır sağduyu ve birliktelik zamanı dedi.

Asım Örem Haber 61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Cumartesi akşamı Hüseyin Avni Aker stadyumunda tribünleri dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Konu ortak sevdamız Trabzonspor olunca o’nun yanında olmak ve destek vermek için taraftarlarımız kendilerine düşen görevi yaparak tribünleri doldurmuştur. Veda sezonumuzda geçmişte görmeye alışık olduğumuz bir görüntü vardı Hüseyin Avni Aker’de. Sezon sonuna kadar içerde oynayacağımız tüm maçlarımızda bu coşkuyu yaşamak en büyük arzumuz olacak.

 Sakatlıklar ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı sıkıntılı maçlar yaşadık. Özellikle son Osmanlıspor maçında sakat ve cezalı 9 oyuncumuz yoktu.  Sportif anlamda teknik ekibimiz de kadro kurarken bu sıkıntıları haliyle yaşadı. Kadroda yaşanan eksiklerin ayrıca oyuna da negatif anlamda ne kadar etki ettiğine hep birlikte şahit olduk. Ancak ne olursa olsun bu tür mazeretlerin arkasına sığınmamalıyız. Sahada Trabzonspor’a yakışan bir takım coşkusu ve duygusuyla mücadele etmeliyiz.

 Hepimizi üzen bu duyguyu sahaya yansıtamayışımız. Ancak, ilerleyen haftalarda cezalı ve sakat futbolcularımızın da katılımı ile  ve teknik ekibimizin gayretleriyle mücadelemizi sezon sonuna kadar var gücümüzle sürdüreceğiz. Evet, şuan hiç istemediğimiz bir konumdayız, ancak alınan başarısız sonuçları oyuncu ve teknik ekip olarak bireye indirgenmesini de sezonun geri kalan süreci için motivasyonu bozması ve kargaşa oluşturması açısından da çok doğru bir tepki olarak bulmuyorum. Eksiğimizle artılarımızla geleceğe daha ümitli bakmak adına verilecek olumlu mesajlar kısa dönem için bu yılı daha iyi bir durumda bitirmemize ve uzun dönem için gelecek yıl planlanan yeniden yapılanmamıza çok katkı sağlayacaktır.

Önümüzde 4 maçlık önemli bir periyoda giriyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Konyaspor maçı, sonrasında evimizde arka arkaya oynayacağımız 3 maç bizim için çok büyük bir öneme sahip. Konya deplasmanında alacağımız puan veya puanlar, taraftarımızın desteğiyle evimizde oynayacağımız Mersin, Beşiktaş ve Sivas maçlarından da 3 puanla ayrılmamıza çok büyük etki yapacaktır. Taraftarlarımızdan sağduyu ve sabır bekliyoruz. Bize güvensinler, bu sıkıntılı ve çileli dönemi güzel günler için sakin ve birbirimize sahip çıkarak geçmeliyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor