Asbaşkan Hacisalihoğlu: Trabzonspor’u hiçbir dönemde bu kadar bozulmuş, kokuşmuş görmemiştim

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Sivasspor karşılaşması öncesi Haber61'e önemli değerlendirmelerde bulundu.

Asbaşkan Hacisalihoğlu: Trabzonspor’u hiçbir dönemde bu kadar bozulmuş, kokuşmuş görmemiştim

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Trabzonspor’da geçmişte de çeşitli görevlerde bulunan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Hiç bu kadar hem ekonomik, hem diğer konularda bozulmuş, kokuşmuş bir vaziyette görmemiştim” dedi.

 
“CAMİAYI TOPARLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Sivasspor karşılaşması öncesinde, sabah gerçekleşen camia buluşmasını değerlendirdi. Haber61’e konuşan Asbaşkan Hacısalihoğlu şunları söyledi: “Trabzonspor'un daha çok değerleri, bileşenleri var. Biz bugün sadece kurul başkanları, kurullar ve Trabzon'da oturan eski yöneticilerle bir araya geldik. Bunun İstanbul ayağı da olacak. İnşallah orada da Trabzon dışındaki yöneticileri bir arya toparlayıp hem fikirlerini alacak, hem yapmak istediklerimizi paylaşacağız. Bunların seri organizasyonlar olması lazım, ardından başka şeyler yapacağız. İnşallah insanları bir araya toparlayacağız. Bu kulüp yalnızca yöneticilerin veya kişilerin değil, herkesin. Bu insanlarla birlikte olmaya çalışacağız. “


“SİHİRBAZ DEĞİLİZ”

Kulübün her anlamda büyük sıkıntılar içinde olduğunu anlatan Hacısalihoğlu, “Şartlar zor, özellikle ekonomik olarak çok zor. Bu darboğazın getirdiği birtakım sıkıntılar var. Bunlar da sportif alanda başarısızlık, dağınıklık, bazı sıkıntılar, sosyal alanda huzursuzluklar vs. Bu bozukluk sadece ekonomiyi ilgilendirmiyor. Tüm faaliyetlerini, tüm ilişkilerini ilgilendiriyor, onları da sekteye uğratıyor. Şimdi biz onları nasıl kaldırabiliriz, düzelme yoluna nasıl gireceğiz, ona gayret edeceğiz. Elimizde sihirli bir değnek yok, biz sihirbaz değiliz, çok da yetenekli olduğumuzu iddia etmiyoruz ancak herkesin desteğiyle yoldan çıkmış bu treni rayına oturtmaya çalışacağız” diye konuştu.


OYUNCULAR KULÜBE İHTAR MI ÇEKTİ?

Bazı oyuncuların paralarını alamadıkları gerekçesiyle kulübe ihtar gönderdiği iddiaları için konuşan Asbaşkan Hacısalihoğlu, “Böyle şeyler oluyor, doğrudur. Bu kadar ödemeleri aksayan bir kulüpte oyuncular da kendisi açısından yapabileceklerini yapmışlar, geçmişten birikmişler var. Konuştuk, onlara yapılacakları anlattık. Makul ve mantıklı baktıklarını gördük ama bu demek değil ki bütün sorunlar çözüldü ve ikna oldular. Haklı olarak onlar profesyonel oyuncu ta dünyanın öbür ucundan gelmiş ödemelerini almamış vaatle zamanına yerine getirilmemiş ve bir güvensizlikleri var. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım. Bu tip sıkıntılar var. Zaten bunlar olduğu için olağanüstü kongre oldu ve bizlere baskı yapıldı. Yine söylüyorum bizler olağanüstü güçlere sahip kişiler değiliz elimizden geldiğince camianın desteğiyle yapabileceklerimizi ortaya koyarak buy kulübü düzelme sürecine getirebilirsek ne mutlu.” dedi.  


“BOZULMUŞ, KOKUŞMUŞ BİR VAZİYETTE…”

Transfer yasağının kaldırılmasına yönelik çalışmalar yapıldığı bilgisini paylaşan, Trabzonspor’un içinde olduğu kötü durumu şu sözlerle anlattı: “En önemli çalışmalarımızdan biri o. Ancak bunlar çözülüyor demekle çözülmez. Borçlar ödenmeden alacaklıyı susturamazsın. Faaliyetlerini de durduramazsın biz o konuda iyi niyet, ilişki, kaynak bulma hepsini bir arada yürüterek çözümlemeye çalışıyoruz, gayretimiz bu. 24 saat sırf bunun için uğraşıyoruz. Ben kulüpte birçok dönem yönetici oldum ancak hiç bu kadar hem ekonomik hem diğer konularda bozulmuş, kokuşmuş bir vaziyette görmemiştim. “


“YARIŞIN İÇİNDE OLMAK ZORUNDASIN”

Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un Avrupa iddiasını sürdürmek içi Sivasspor karşısında başarı hedeflediğini kaydederek, “Yöneticiliğin en zor tarafı bu. Bir yandan ekonomik sıkıntılarla uğraşırken bir yanda sportif anlamda bu mücadelece hiçbir sıkıntı yokmuş gibi bunlar aşmanın ve yarışın içinde olmak zorundasın. Bu süreci atlatmanın ve yarışın içinde olmak zorundasın. Şu anda en önemli konumuz Sivasspor’u yenmek, iddialı duruma gelmek ve avantaj elde etmek. Umuyoruz ki futbolcularımız bu duygular içinde hak ettikleri biçimde mücadeleyi sürdürürler, taraftarı sevindirecek şekilde tamamlarlar" diye temenni etti.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler