Asbaşkan Hacısalihoğlu: Fikstürün yakınılacak bir yanı yok

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu kuralarını Haber61 için değerlendirdi.

Asbaşkan Hacısalihoğlu: Fikstürün yakınılacak bir yanı yok

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu fikstürünü yorumladı. 

Sezonun ilk haftasında İstanbul ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan bordo mavililerin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, fikstür ile ilgili "Garipsenmeyecek bir fikstür, yani ilk haftalarda önemli sayılabilecek rakipler yok denilebilir. Başakşehir'i saymazsak, 4.hafta Galatasaray ile oynuyoruz. 13 ve 16. haftalarda 2 önemli maç var. Takımın durumuna ve performansına bağlı tabii. Hangi tarihler ve hangi dönemde form yakalayacak, o önemli. Galatasaray ve Beşiktaş maçları kış dönemine geliyor. İyi bir fikstür diyebiliriz. Yani yakınılacak bir fikstür değil. İnşallah kadromuzda ve takvilerle sezonu iyi tamamlarız" dedi.

İlk rakibin Başakşehir olmasını değerlendiren Hacısalihoğlu, "Her maç kendi içinde değerlendirilir, o tarihe kadar toparlanıp kadroyu oluşturup mücadelemizi edeceğiz" diye konuştu. 

Merakla beklenen stoper transferiyle ilgili de bilgi veren Hacısalihoğlu "Bu hafta sonuna kadar kesinleştireceğimiz görüşmeler var" diye bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor