Asbaşkan Hacısalihoğlu: Çözüm Cumhurbaşkanı!

Hacısalihoğlu'ndan Akyazı yorumu

Asbaşkan Hacısalihoğlu: Çözüm Cumhurbaşkanı!

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün ekonomik olarak ayağa kalkması için güç birliği yapılmasının önemine dikkat çekti.

Hacisalihoğlu, "Gönül isterdeki bu toplantıyı Trabzonspor'un bir başarısı sonrasında yapmayı coşkumuzu birlikte paylaşmayı isterdik ama bugün o gün değil, bugün Trabzonspor'un herkesçe malum olduğu şekilde ekonomik olarak zorluklar yaşadığı bir dönemi geçiriyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen öncü olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşacağız çünkü bugün ne bir kişinin ne bir yönetimin ne birkaç yönetimin sırtlayamayacağı kadar büyük bir zorlukla karşı karşıyayız. Bunları söylemeyerek asla gerçeklerle toplumu, camiayı yanlış bilgilendirme içinde olmayacağız. Züğürt ağa filmini oymayacağız, biz durumumuz ne ise bunu herkesle paylaşacağız çünkü biz Trabzonspor'un her üyesi adına bu görevde bulunuyoruz. Zorluğu da coşkuyu da hep beraber paylaşacağız. Bugün zorluklarımız var bunu hep beraber sırtlayacağız. Sonrasında da hep beraber umuyorum ki gelecek yönetimler çok daha huzurlu başarılı herkesi mutlu eden günleri yine hep birlikte bizlere yaşatacak. Bu bir dönemin belki de şartlarının değişmesi için çakılan bir kıvılcımdır bunu hep birlikte yaşayıp aşalım" şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM CUMHURBAŞKANI'NA GİTMEK

Hacısalihoğlu, bir gazetecinin, 'Akyazı spor kompleksini ve yanındaki arazinin bir bölümünün Trabzonspor Kulübü'ne verilmesi noktasında Cumhurbaşkanı'ndan destek istenebilir mi? Böyle bir şey düşünüyor musunuz?' sorusu üzerine şu değerlendirmelerde bulundu: "Trabzonspor'un sorunlarının en kolay ve belki de tek çözümü Cumhurbaşkanına gitmek. Akyazı'nın Trabzonspor'a kullanım hakkını devri ile bir çok sorunu aşılabilir. Burayla ilgili verilmiş bir karar da var. Bu konuda ikna etmek için belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz başta olmakla tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte gerekirse Cumhurbaşkanımızdan bu alanı talep etme fikrine ben de katılıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor