Artık onlara da her yer Trabzon!

Trabzonspor, Japon öğrencileri ağırladı.

Artık onlara da her yer Trabzon!

Trabzonspor Kulubü, Karadeniz gezisi kapsamında Trabzon'a gelen Japon öğrencileri ağırladı. Bordo-Mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul’dan Trabzon’a gelen Japon misafirlerimiz bugün Akyazı Medical Park Stadyumu’nu ve ardından TS Club mağazamızı gezdi. Karadeniz gezisi kapsamında Trabzon’a gelen Japon misafirlerimizi stadyumumuzda misafir ettik. Trabzonspor’u da çok merak eden öğrenciler, Trabzonspor’un tarihi ve kültürü hakkında bilgi alırken, stadımıza hayranlıklarını gizleyemediler. Yeşil saha, soyunma odaları ve Yavru Fırına Tribünümüzdeki çocuklara özel etkinlik alanlarını çok beğenen Japon öğrenciler ardından hep birlikte “Bize Her Yer Trabzon” diye bağırdılar. Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok sevdiklerini belirten misafirlerimiz ardından TS Club mağazamızı gezerek alışveriş yaptılar. Forma, top ve tişörtlerden alan öğrencilerden Trabzonspor taraftarı olan Japon çocuğumuza ise formamızı hediye ettik. Çok eğlenceli bir ziyaret olduğunu ifade eden misafirlerimizden ilerleyen dönemde bu kez iç saha maçında buluşmak üzere söz aldık."

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor