Arjantinli başkandan yine Sosa açıklaması: Artık kararını vermeli

Veron'dan flaş Sosa açıklaması: "Ne istediğine karar vermeli".

Arjantinli başkandan yine Sosa açıklaması: Artık kararını vermeli

Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes de La Plata Kulübü Başkanı Juan Sebastian Veron, Trabzonsporlu orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa hakkında açıklamalarda bulundu.

Arjantin basınına konuşan Veron, "Jose Sosa ne istediği konusunda kesin bir karar vermeli ve fikirlerini netleştirmeli bu konuda. 

"Niyetinin ne olduğunu ortaya koymalı"

Temel olarak niyetinin ne olduğunu somut bir biçimde ortaya koymalı. Bu kişisel bir karar olacak ve bu kararı vermesi konusunda kendisinde yardımcı olmak gerekir" diyerek sözlerini tamamladı. 

"Önümüzdeki süreç tamamlandığında tekrar konuşabiliriz"

Geçtiğimiz günlerde geleceği hakkında bir açıklama yapan Sosa, şu sözleri kullanmıştı:

"Takımımızda herkes tek bir hedefe odaklandı. İnsanların bize destek olduğunu biliyoruz. Bize karşı gösterilen sevgiyi de görüyoruz. İnsanlara hak ettikleri mutluluğu vereceğiz. Önümüzdeki süreç tamamlandığında tekrar konuşabiliriz. Konu zaten şimdi değil, gelecek ile alakalı. Önemli olan şu andaki süreç"

8 gol 10 asist

Öte yandan sezon sonu bordo-mavili takım ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli maestro; bu sezon forma giydiği 36 maçta 8 gol ve 10 asist kaydetti.

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor