Arda Turan, "Ben Trabzon'u çok seviyorum"

Haber61 – Spor Servisi – Konya’da oynan Türkiye – İzlanda Karşılaşmasından milli takımımız zafer ile ayrıldı. Birde Kazakistan – Letonya karşılaşmasından lehimize sonuç çıkınca Türkiye, Fransa’da yapılacak EURO 2016’nın biletini aldı. Karşılaşma sonrası B

Arda Turan, "Ben Trabzon'u çok seviyorum"

Haber61 – Spor Servisi – Konya’da oynan Türkiye – İzlanda Karşılaşmasından milli takımımız zafer ile ayrıldı. Birde Kazakistan – Letonya karşılaşmasından lehimize sonuç çıkınca Türkiye, Fransa’da yapılacak EURO 2016’nın biletini aldı. Karşılaşma sonrası Barcelona’nın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın, göz yaşlarını tutamaması ise karşılaşmadan daha çok konuşuldu.

Maç sonunda Arda Turan’a yanaşan bir Trabzonspor taraftarı, “Sen Trabzon’u sevmesen de adamsın Arda seni seviyoruz.” dedi.

Bu sözlerin üzerine Arda Turan, “Kardeşim sana kim söyledi Trabzon’u sevmediğimi. Öyle bir şey yok Trabzon benim Türkiye’de en sevdiğim şehirler arasında” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor