Arda Kardeşler’in Trabzonspor karnesi! En son 5-0'lık maçı yönetti

İstanbulspor – Trabzonspor karşılaşmasını yönetecek Arda Kardeşlerin karnesi.

Arda Kardeşler’in Trabzonspor karnesi! En son 5-0'lık maçı yönetti

Haber61 – Spor Servisi – Emrah Paça - Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu ilk maçında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

05.08.2022 Cuma günü saat 21:00’de Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak olan İstanbulspor-Trabzonspor maçını Arda kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

KARDEŞLER’İN TRABZONSPOR KARNESİ

34 yaşındaki Arda Kardeşler bugüne kadar Trabzonspor’un iiç saha maçlarında görev almazken deplasmanda oynanan 4 karşılaşmasında görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Arda Kardeşler Trabzonspor maçlarında bir kez kırmızı kartını çıkardı. Kardeşler bu kart bordo mavili futbolcuya gösterdi.

Arda Kardeşler’in Trabzonspor karnesi! En son 5-0'lık maçı yönetti

EN SON 5-0’LIK MALATYA MAÇINDA GÖREV YAPTI

Arda Kardeşler, Trabzonspor’un en son 09.11.2018 tarihinde Malatya’da oynanan Malatyaspor maçında görev yaparken Bordo mavililer karşılaşmadan 5-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Diğer karşılaşmalar ise şöyle;

25.10.2017 – Çorum FK 0-0 Trabzonspor (Türkiye Kupası)

29.12.2016 – Kızılcabölükspor 1-1 Trabzonspor (Türkiye Kupası)

27.01.2016 – Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor (Türkiye Kupası)

İSTANBULSPOR KARNESİ

Arda Kardeşler, İstanbulspor’un bugüne kadar 5 karşılaşmasında görev yaptı. İstanbul ekibi bu maçlarda 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde ederken hiç beraberlik yaşamadı. Kardeşler, İstanbulspor’un bir iç saha maçında gören yaptı. İstanbul ekibi bu karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor