Arçil ve Şota devreye girdi! İkna çalışmaları başladı

Trabzonspor'da transfer çalışmaları için Arçil ve Şota devreye girdi.

Arçil ve Şota devreye girdi! İkna çalışmaları başladı

Trabzonspor'un kanca attığı Giorgi Chakvedatze'ye birçok kulüp talip. Ancak Karadeniz temsilcisi en büyük kozunu oynadı. Efsane ikizler Arçil ve Şota devreye girip 20 yaşındaki vatandaşlarını ikna etti. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları...

Son yıllarda yaptığı başarılı transferlerle adından söz ettiren bordo-mavililer, yeni bir operasyon için düğmeye bastı.

Transferde gelecek vaat eden yıldız adaylarına yönelen Fırtına sürpriz bir ismi gündemine almıştı.

20 yaşındaki genç yıldız adayı için harekete geçen Trabzonspor yönetimi, Avrupa'dan birçok talibi olan Gürcü isim için vatandaşları Arçil ve Şota'yı devreye soktu.

Bordo-mavililer transferde Giorgi Chakvedatze ile yakından ilgileniyor. Son dönemde Gürcistan futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenek olarak görülen 20 yaşındaki genç isim ikinci kez Karadeniz devinin gündemine girdi.

Trabzonspor daha önce de hücuma dönük orta sahayı renklerine bağlamaya çalışmışancak kulübü Gent 7 milyon euro isteyince transfer gelişemeden sona ermişti.

Corona virüsü sebebiyle futbol piyasasında rakamlar bir hayli gerilecek. Bordo-mavililer de Chakvedatze için bir kez daha harekat başlattı.

TALİBİ ÇOK!
Karadeniz ekibinin istediği Giorgi Chakvedatze ile West Ham United, Roma ve Bordeaux'nun da ilgisi olduğu biliniyor. Ancak Trabzonspor bu transfer için en büyük kozunu oynadı.

ARÇİL VE ŞOTA DEVREYE GİRDİ!
Bordo-mavili kurmaylar, Gürcü Chakvedatze için vatandaşları Arşil-Şota Arveladze'yi devreye soktu. Bordo-mavililerin iki efsanesi, 20 yaşındaki vatandaşlarıyla görüşerek Trabzonspor'a gelen genç oyuncuların çabuk şans bulduğunu belirttiler.

Chakvedatze'nin West Ham, Roma veya Bordeaux'ya transferi halinde direkt 11 olma ihtimalinin düşük bulduklarını söylediler.

BONSERVİSİ DÜŞTÜ
Giorgi Chakvedatze için kulübü Gent geçen sezon kapıyı 7 milyon euro'dan açıyordu ancak corona virüsü sonrası bu rakamlara ulaşamayacaklarını biliyorlar. Trabzonspor bonservis bedelini düşürerek oyuncuyu renklerine bağlamayı hedefliyor.

TİFLİS'E YAKIN
Fırtına'nın renklerine katmak istediği Giorgi Chakvedatze'nin bordo-mavililere sıcak bakmasının Arçil-Şota haricinde bir diğer nedeni de ailesinin yaşadığı Tiflis'e olan yakınlığı. 20 yaşındaki futbolcu ailesiyle daha sık görüşebilmek için Trabzonspor'u istiyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor