"Aralık'ta Trabzonspor yönetiminde değişimler olabilir!"

Trabzonspor yönetiminin önemli ismi Ertuğrul Doğan kongre süreciyle ilgili Haber61'e konuştu

"Aralık'ta Trabzonspor yönetiminde değişimler olabilir!"

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor’da yaklaşan Aralık Kongresi öncesi mevcut yönetimin tavrı merak edilirken kongreye yönelik olarak bordo mavililerin başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Doğan ilk olarak, son günlerde kulislerde konuşulan ve Mehmet Yiğit Alp’in başkan adayı olarak çıkarılmaya çalışıldığı bu konuda da İstanbul’da toplantı yapıldığı iddiasıyla ilgili bilgisi olmadığını belirterek “ Ben böyle bir şey duymadım. Ben İstanbul’dayım başkan Antalya’daydı. Bir araya gelmedik ve böyle bir toplantı zemini olmadı” ifadelerini kullandı.

Aralık’ta yapılacak kongrede mevcut yönetimin içinde değişimler olabileceğini belirten Ertuğrul Doğan, Hayrettin Hacısalihoğlu’nun ayrılık söylemlerine değinerek “Hayrettin Bey’in açıklamalarını bizlerde okuyoruz. Hayrettin Bey kendi durumunu en iyi yorumlayacak kişidir. Bahsi geçen konular hep tek taraflı konular olduğu için kararlara saygı duymak gerekir “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor