Trabzonspor, Ukraynalı forvet oyuncusu Danylo Sikan ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu.
Yapılan anlaşmaya göre Sikan, 2024/2025 sezonunun ikinci yarısı için 500.000 EUR garanti ücret alacak. Sonraki sezonlarda ise yıllık 1.000.000 EUR garanti ücret ödenecek.
Ayrıca sözleşme kapsamında menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücretin %5’i oranında ödeme yapılacağı belirtildi.
Konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Profesyonel futbolcu Danylo Sikan'ın Kulübümüze kesin transferi konusunda, FC Shakhtar Donetsk ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; FC Shakhtar Donetsk'e sözleşme fesih bedeli olarak 6.000.000.-EUR 5 (Beş) taksit halinde ödenecektir. "
"Profesyonel futbolcu Danylo Sikan ile 4,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2024/2025 futbol sezonu ikinci yarısında 500.000.-EUR, sonraki sezonların her birinde 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır."
Kaynak: