Zorbay Küçük'ün hakemlik karnesinde dikkat çeken Trabzonspor detayı!

Ankaragücü - Trabzonspor karşılaşmasında düdük çalacak olan Zorbay Küçük'ün hakemlik kariyerinde Trabzonspor detayı dikkat çekiyor.

Zorbay Küçük'ün hakemlik karnesinde dikkat çeken Trabzonspor detayı!

Haber61 - Spor Servisi / Ankaragücü ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasını hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Zorbay Küçük hakemlik kariyerinde şu ana dek en çok Trabzonspor'un maçını yönetti. Genç hakem, 13 kez Trabzonspor'un maçlarında görev aldı.

Trabzonspor, Zorbay Küçük'ün düdük çaldığı 13 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ankaragücü ise Zorbay Küçük'ün yönettiği 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı.

zorbay küçük

Bu sezon 2 maçta görev aldı

Zorbay Küçük, bu sezon Trabzonspor'un oynadığı iki maçta görev aldı. Bordo mavili ekip, söz konusu maçlardan Konyaspor ile 2-2 berabere kalırken, Hatayspor'a ise 2-1 mağlup olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor