Ankara'dan Trabzonspor'a veto yalanı!

Trabzonspor üzerine yapılan senaryo böyle çöktü.

Ankara'dan Trabzonspor'a veto yalanı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yer alan yeni stadı ile ilgili bugün basında çıkan "Ankara'dan stad ismine veto" iddilarının perde arkası ortaya çıktı.

Bugün bazı basın yayın organlarında,Trabzonspor'un stadın devredilmeden isim değişikliği yaptığı ve bu nedenle Spor Genel Müdürlüğü’nün henüz devir işlemi yapılmadığı için Medical Park'la yapılan anlaşmanın iptal edilmesini istediği iddia edilmişti.

Haber61'in Trabzonspor yönetiminden edindiği bilgilere göre; Trabzonspor hali hazırda Medical Park ile henüz resmi anlaşmayı açıklamadığı için bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Başkan Muharrem Usta'nın Medical Park ile anlaşma sağlandığını açıklamasının ardından bordo mavililer henüz Kamu Aydınlatma Platformu'na anlaşma sağlandığına dair açıklama yapılmadı. Trabzonspor KAP'a yaptığı açıklamada yalnızca Medical Park ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Kesin anlaşma bildirimi yapılmazken bunun nedeninin de zaten stadın devrinin gerçekleşmemesinden kaynaklandığı belirtildi. Trabzonspor, stattaki eksikliklerin tamamlanmasının ardından devir işlemini gerçekleştirmeyi planlarken, Medical Park ile yapılan anlaşmanın da devir işleminin sonrasında resmen bildireceği kaydedildi.

Hal böyleyken medyada yer alan "Ankara'dan Trabzonspor'a stad vetosu" tarzındaki haberlerin şişirme olduğu ve zaten var olan bir gerçeği algı operasyonuyla sorun olarak yansıtma amaçlı hazırlandığı belirtiliyor.

(Kaynak belirtilmeden kullanılamaz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor