Andreas Cornelius değerini katladı

Andreas Cornelius değerini katladı

Trabzonspor'un sezon başında 5 milyon euro bonservisin yanı sıra 2 milyon euro maaşla kadrosuna kattığı ve 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı Cornelius’un güncel piyasa değerinin 9 milyon euroyu bulması yönetimi sevindirdi.

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun başında İtalyan ekibi Parma’dan kadrosuna kattığı Andreas Cornelius’un ülkesi Danimarka’nın UEFA Uluslar Ligi A Grubu 1. Grubu’nda Fransa ile yaptığı maçta 2 gol birden atarak galibiyeti getirmesi bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı. Geride kalan sezonda 15 gol atan ve şampiyonluğa 2 gol birden bularak galibiyetin mimarı olması değerini de artırdı.

Değerini katladı

Sezon başında 5 milyon euro bonservisin yanı sıra 2 milyon Euro maaşla kadroya katılan ve 2+1 yıllık sözleşme imzalanan Cornelius’un güncel piyasa değerinin 9 milyon euroyu bulması da yönetimi sevindirdi. Trabzonspor yönetiminin, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde öncesinde satmayı düşünmediği ancak 10 milyon euro ve üstü tekliflerin değerlendirebileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler