Aminu'da Trabzon'a rakip

Trabzonspor'un istediği Aminu'ya Galatasaray da talip oldu

Aminu'da Trabzon'a rakip

Trabzonspor'un gündeminde yer alan ancak yüksek bonservisi sebebiyle transfer edemediği Aminu Umar için Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi.

Kasımpaşa'dan Trezeguet ile ilgilenen sarı kırmızılıların bu transferin zora girmesi nedeniyle Umar'a yöneldiği kaydedildi. Gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Osmanlı'nın kapısını çalacak olan Galatasaray, bu transferde tüm şartları zorlayacak. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz sezon 36 maçta 7'şer gol ve asistlik performans sergiledi.

TRABZON DA İSTİYOR
Cimbom'un transfer gündeminde yer alan Umar Aminu'nun Trabzonspor'un da listesinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Trezeguet transferinde pürüz yaşaması halinde görüşmeleri hızlandıracağı Nijeryalı orta saha için bordomavililerin de uzun süredir temasta olduğu ortaya çıktı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor