Alper'in keyfi yerinde

Kayserispor'dan transfer edilen ve antrenmanlardaki performansı ile ilk 11'e göz kırpan Alper Uludağ, oldukça mutlu günler geçirdiğini söyledi. "Ben buraya yedek kalmak için değil, forma giymek için geldim. Trabzonspor'un değişmezi olmak en büyük hayalim,

Alper'in keyfi yerinde

Kayserispor'dan transfer edilen ve antrenmanlardaki performansı ile ilk 11'e göz kırpan Alper Uludağ, oldukça mutlu günler geçirdiğini söyledi.

"Ben buraya yedek kalmak için değil, forma giymek için geldim. Trabzonspor'un değişmezi olmak en büyük hayalim,bunu başaracağım" diyen genç solbek "Trabzonspor'a geldiğim ilk günden itibaren herkesten yardım görüyorum,burası tam bir aile gibi. Bu sevgiye karşılık veremezsem diye çok endişeleniyordum. Ancak elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Bana duyulan güven sebebiyle rahatlıyorum,huzur buluyorum. Formayı da kapınca dünyanın en mutlu insanı olacağım." ifadelerini kullandı.

K.Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler