Alper: Vatandaşlarımızdan özür dileriz

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61'e konuştu

Alper: Vatandaşlarımızdan özür dileriz

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 13. Haftasında Trabzonspor Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Akyazı Stadı önünde Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Metin Alper maç öncesinde hiçbir sıkıntı yaşanmadığını belirterek şöyle konuştu;

Bugün seyirci full olarak burayı dolduracak. En büyük önceliğimiz herkesi bir an önce şekilde stada almaktı. Ben burada sabır gösteren her vatadanşımıza teşekkür ediyorum. Zaman zaman trafiği tek şeride düşmek zorunda kaldık ama herkesi sapa sağlam stada getirdik. Şuana kadar hiçbir aksaklık yaşanmadı umarım bundan sonra da yaşanmaz. Maçın centilmenlik içinde geçmesi en büyük temennimiz. Cuma günü taraftar dernekleriyle birt araua geldik ve güzel geçti. Futbolun marka değerinin yükselmesi , bu tür maçlarda bu kadar seyircinin gelmesi atmosferin güzel olmasına bağlı. Bu şekilde hem kulüpler hem türk futbolu kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor