Alper Ulusoy Trabzonspor vukuatları

Trabzonspor’un Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Alper Ulusoy Trabzonspor vukuatları

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.


22.09.2017 Cuma günü saat 20:00’de Medicalpark Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy Yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Abdükadir Bitigen olacak.

Ulusoy, Trabzonspor’un son olarak Süper Lig’de 06.05.2017 tarihinde Trabzon’da oynanan Kayserispor maçını yönetti. Trabzonspor bu karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

TRABZONSPOR KARNESİ

Alper Ulusoy, buğuna kadar Trabzonspor’un 6 karşılaşmasını yönetti. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 3 galibiyet 1 beraberlik ev 2 mağlubiyet elde etti.  Ulusoy Trabzonspor’un evinde oynadığı 4 karşılaşmada görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ulusoy Trabzonsporlu oyunculara 6 karşılaşmada hiç kırmızı kart çıkarmazken rakip takım oyuncularına da göstermedi.

PENALTIYI VERMEDİ

Alper Ulusoy, Trabzonspor karşılaşmalarında verdiği kararlarla dikkat çekiyor. Ulusoy, 30.08.2015 tarihinde düdük çaldığı Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçının 17. Dakikasında Trabzonsporluları çileden çıkarmıştı. 17. Dakikada kaleci Lukac, ceza sahası içinde Yusuf Erdoğan’ı indirdi. Ulusoy bu pozisyona devam kararı verirken 54. Dakikada Ahmet Cebe’nin kendini yere attığı pozisyonda ise hatalı bir şekilde penaltı düdüğü çaldı.

Alper Ulusoy Trabzonspor vukuatları

BARİZ GOLÜ VE SKANDAL PENALTI

Alper Ulusoy 21.11.2017 tarihinde Trabzon’da oynanan Antalyaspor maçında bir pozisyon sırasında kaleci Ferhat Kaplan topu elinden kaçırdı ve Yusuf Erdoğan da boşta kalan topu ağlara gönderdi. Ancak hakem Alper Ulusoy golü geçersiz saydı.

Aynı karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında yaşanan pozisyonda Mustafa Akbaş, Antalyasporlu oyuncuyu ceza sahasına girmeden düşürdü. Hakem Alper Ulusoy önce faul verdiği pozisyonda çizgi hakeminin de uyarması sonucu Antalyaspor lehine penaltı düdüğü çaldı. Antalyaspor'da topun başına gelen Diego'nun kullandığı penaltıyı kaleci Onur Kıvrak kurtardı.

ALPER ULUSOY’UN TRABZONSPOR MAÇLARI

01.01.2015 – Manisaspor – Trabzonspor – 0-2
30.08.2015 – Trabzonspor – Akhisar Belediyespor – 2-2
08.05.2016 – Trabzonspor – Çaykur Rizespor – 6-0
21.11.2016 – Trabzonspor – Antalyaspor – 0-1
11.02.2017 – Osmanlıspor – Trabzonspor – 0-1
06.05.2017 – Trabzonspor – Kayserispor – 2-3

ALANYASPOR KARNESİ

Alper Ulusoy Aytemiz Alanyaspor’un ise bugüne kadar 6 karşılaşmasında görev yaptı. Alanyaspor 6 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Ulusoy Alanyaspor’un deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmada görev yaparken Antalya Temsilcisi bu karşılaşmalarda galibiyet elde edemedi. 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Alper Ulusoy Alanyasporlu oyunculara 1’i deplasman maçında olmak üzere 2 kırmızı kart çıkarırken rakip takım oyuncularına hiç kırmızı kart çıkarmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler