Alp: Kol kola girmezsek olmaz

Mehmet Yiğit Alp Haber61'e açıklamalarda bulundu

Alp: Kol kola girmezsek olmaz
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor kongresinde Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alan Mehmet Yiğit Alp, Haber61'e konuşarak geçmişi artık unutmak gerektiğini söyledi.

Alp şöyle konuştu;

Katılımın artacağına inanıyorum. Hava güzel, saat 17.00'ye kadar vaktimiz var. Herkese gelmeleri için sesleniyorum. Buradak kamuoyuna vereceğimiz mesaj çok önemli. Her iki başkanın konuşmasını da dinlemedim dışardaydım. Ahmet beyin konuşmasını, içeriğini biliyordum. 

GEÇMİŞİ KONUŞMAK ENERJİ KAYBETTİRİR

Bugün 17.00 itibariyle eskiyle ilgili hiçbirşey konuşmayalım. Trabzonspor'un eskiyi konuşup enerji kaybedecek vakti yok. Tüm başkanlar, taraflarlar, tüm Türkiye'deki Trabzonsporlular olarak bu dönemde destek olalım. Çalışmaların başladığını herkese hissettirelim. 8 ay sonra biz isek biz, biz değilsek başkası olur fark etmez, bunlar yine devam etsin. Bence artık bu konular kapandı gitti. Gündeme getirmenin futbola, spora, Trabzonspor'a ve camiaya hiç faydası yok.

DOĞRULARI ANLATIRSANIZ DESTEK GELİR

Kongre üyesinin istediği şampiyonluk, pahalı transfer değil, üyeler doğru yönetilmesini istiyor. Doğru yönetilirse başarı geleceğinden eminler. Durumun ciddiyetinin farkındalar ve kolay geçmeyeceği de biliyorlar. İnsanlara doğruları anlatırsanız onlar da size tüm desteklerini verirler. Eski yeni tüm herkesi istisnasız kucaklayalım. Kol kola girmedikten sonra olmaz. Ortak akılla olmazsa yürümeyecek. Trabzonspor kolay elde edilecek değil. Gelecek zararı bizim engellememiz lazım. Kim seçilirse seçilsin önemli değil, önemli olan Trabzonspor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor