Almanlar Trabzonspor'un yıldızının peşinde

Trabzonspor'un Yunan yıldız futbolcusu Bakasetas'a Almanlar transfer edebilmek için kancayı taktılar.

Almanlar Trabzonspor'un yıldızının peşinde

Ara transfer döneminin sona ermesinin ardından gelecek sezon kadro planlamasını yapan Trabzonspor'da yıldız isimlere teklifler gelmeye devam ediyor. Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas'a Almanya Bundesliga ekibi kancayı taktı. 

Gelecek sezon kadro planlamasının çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a sürpriz teklifler gelmeye devam ediyor. Transfer dönemi bitmesine rağmen Yunan futbolcu için takımlar temaslarını kesmiyor. 29 yaşındaki on numarayı kadrosuna katmayı planlayan ekiplerden biri de Wolfsburg.

bakasetas-6

Yunan basınında çıkan haberlere göre Alman kulübü, Bakasetas için sezon sonunda bordo- mavililere resmi teklif yapacak ve oyuncuyu renklerine bağlamak için fedakârlıkta da bulunacak. Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'la kontratı gelecek sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu için Wolfsburg'un, bordo-mavili kulübe 6 milyon Euro'luk bir teklif ileteceği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler