Almanlar duyurdu! Sörloth için 20 kulüp...

Almanlardan flaş iddia! Sörloth için rekor bonservis!

Almanlar duyurdu! Sörloth için 20 kulüp...

Bu sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Norveçli golcü Alexander Sörloth için 20 kulübün devrede olduğu ortaya çıktı. Alman basını, bordo-mavili ekibin Sörloth transferi için beklediği miktarı da yazdı.

Süper Lig'e bu sezon damga vuran isim, elde ettiği istatistiklerle hiç şüphesiz Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth oldu.

Crystal Palace'tan satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiralanan Sörltoh, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bıraktı.

Yalnızca 750 bin euro'ya kiralanan Norveçli golcünün satın alma opsiyonu ise 6 milyon euro. Yıldız futbolcunun önümüzdeki sezonki resmi maçların %50'sinde forma giymesi durumunda ise opsiyon otomatik olarak devreye girecek.

DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

Alman basını, Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland'ın prototipi olarak lanse ettiği Alexander Sörloth için 20 Avrupa kulübünün devrede olduğunu duyurdu.

Özellikle Bayern Münih'te 31 yaşındaki Robert Lewandowski'nin tek yedeğinin 18 yaşındaki Joshua Zirkee olması, Lewa'nın yaşadığı sakatlıklarda büyük problemlere yol açıyordu.

Öte yandan Real Madrid, AC Milan ve Chelsea de Norveçli yıldızla ilgilenen Avrupa devleri arasında yer alıyor.

SÖRLOTH İÇİN REKOR BONSERVİS

Almanlar, bu sezon 39 karşılaşmada 25 gol 7 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki golcü için Fırtına'nın 25-30 milyon euro arası bir bonservis beklediğini de dile getirdi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler