Alman basını yazdı! "Trabzonspor o ismin üstünü çizdi"

Trabzonspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mehmet Can Aydın'ın yeni sezon planlarında yer almadığı ifade ediliyor.

Alman basını yazdı! "Trabzonspor o ismin üstünü çizdi"

Trabzonspor'un sezon başında Alman temsilcisi Schalke 04'ten satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna kattığı Mehmet Can Aydın ile yola devam etmeyeceği iddia edildi.

Alman basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor'da son dönemlerde forma şansı bulamayan Mehmet Can Aydın, Abdullah Avcı'nın yeni sezon planlamasında yer almıyor. Haberde, Mehmet Can Aydın'ın Schalke 04'e dönüşüne kesin gözüyle bakıldığı ve Trabzonspor'un satın alma opsiyonunu kullanmayacağı da vurgulandı.

Trabzonspor, 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu için 350 bin Euro kiralama bedeli ödemiş ve sözleşmesine de 1.4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu koydurmuştu.

Mehmet Can geride kalan süreçte Trabzonspor forması altında 21 maçta görev yapmıştı.

almanlardan-trabzonspor-iddiasi-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler