Ali Sürmen'den üye ve tüzük çağrısı

Trabzonspor Mali Genel Kurulunda söz alan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, üyelere ve yönetime seslendi.

Ali Sürmen'den üye ve tüzük çağrısı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Mali Gelen Kurulu konuşmalarla devam ediyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan sonra kürsüye çıkan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, daha önce gündeme getirdiği tüzük tadilatı çağrısını yineledi.


Trabzonspor'un üye sayısının fazla ancak katılımın az olduğunu ifade eden Ali Sürmen şöyle konuştu: "Denetleme kurulunun sunduğu raporda üye sayımız 26 bin 446 olarak açıklandı. Biz bu salonun oldukça küçük olduğunu düşünmüştük. Demek ki buraya gelenler duyarlı ki buraya geldi. O zaman biz bu üyeleri neden yapıyoruz? Seçimden seçime gelsinler diye mi üye yapıyoruz? Bu aklını kiraya vermektir. Biz 2009'da tüzüğü geçirmek istediğimizde aidat yüzünden geri çekmek zorunda kaldık. Şimdi bazı düşünceler var. Üye olmak herkesin hakıdır. Ama duyarlıysa hakkıdır.  Bundan sonra üye olmak isteyenler daha fazla meblağ versinler. Daha çok katkı sağlasınlar. Tüzük tadilatında farklı uygulamalar getirilebilir. Ama bundan sonra gelin Trabzonspor kartını, gurunu taşıyıp övünecek insanlar girişte de biraz daha fazla katkı versinler. Yönetim kurulundan bunu değerlendirmelerini istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor