Ali Sürmen’den flaş öneri: CEO’luk sistemini..

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor.

Ali Sürmen’den flaş öneri: CEO’luk sistemini..

Haber61 - Haber Servisi

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonunda gerçekleşti.

Divan Kurulu Toplantısının açılış konuşmasını yapan Divan Başkanı Ali Sürmen flaş bir öneri ile toplantıya damga vurdu. Sürmen CEO’luk sistemini tartışmaya başlamalıyız ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen yaptığı konuşmada “Trabzonspor,Divan Kurulu başkanlığı faaliyet raporunda okunduğu gibi önemli bir şeyi yapmıştır. Bu tüzük tadilatıdır. Önümzüde yapılacak 1-2 Aralık Kongresinde yine Trabzonspor’a uygun yönetimler oluşmasında özverili olunma sı gerkir. Bir kurtuluş mücadelesi verilmektedir. Burada herklesin siyasi düşüncelerden arınması gerekmektedir. Yönetimsel olarak yapılacak olan sıkıntıları aşmak için CEO’luk sistemini tartışmaya başlamamız gerekir. Yapılacak olan seçimli genel kurulun camianın birlik ve bütünlük içerisinde geçmesi için her kes görevdedir. Genel Kurulla ilgili önümüzdeki günlerde bazı toplantılar yapılacaktır. Bunlara katılımınızı bekliyoruz. Teşekkürler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler