Ali Sürmen: Trabzonspor 1996 ve 2011 gibi...

Trabzonspor Divan Kurulu toplantısı online olarak gerçekleşti.

Ali Sürmen: Trabzonspor 1996 ve 2011 gibi...

Haber61 - Haber Servisi

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı bugün saat 14.00'da gerçekleştirildi.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan toplantı basın mensuplarına kapalı olarak, sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Alİ Sürmen yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
Sürmen “Bu toplantıdan çıkacak kararları herkes merak ediyor. Ama Trabzonspor ilk kez bu süreçlerden geçmiyor. Her şampiyonluğa oynadığı dönemde bu tür ayak oyunlarıyla karşı karşıya kalmıştır. 96’da 2011’de şampiyon olamamışız ama kosa girmişiz. Adil bir yarış sonunda kaosa girmemeliyiz. Bunun sonucuna mutlaka hazırlanmalıyız. Bugün hem şampiyonluğa hem de kupa finali oynayacak bir takımımız var. Buraya nasıl geldiğimizi düşünürsek sezon sonunda yaşanacaklara göğüs gerebiliriz. 
Yeniden yapılanma en az iki sene şampiyonluğa oynamamak demektir. Ama Sayın Ağaoğlu yeniden yapılanma gerçekleştirdi. Tüzüğü değiştirdi. Trabzonspor yönetimi Anadolu da yeniden saygınlık kazanmak adına rakiplerin gelmesi gitmesi anlamında rakibe saygıyı ön planda tutulmuştur. Başarılı maç çıkarmadığımız zamanlarda bile rakip eleştirilmemiştir. Biz yönetimin doğru yolda gittiğini insanların bazen hata yapma hakkının da olduğunu düşünmek zorundayız. Hedef Trabzonspor’un başarısıysa teferruatlara takılmadan yolumuza devam etmeliyiz."dedi.

Üye iptali konusuna da değinen Sürmen "2019- ve 2020 yılında 10 Bin 689 üye 2 yıl üst üste borcunu ödemediği için silinmiş. Ama itiraz edenlere baktığımızda çok az. 10 kişi itiraz etmiş sadece. Bu tüzüğü değiştirmenin ne kadar doğru olduğu karşımıza çıkıyor. Tüzük değişikliğine rağmen, Aidatlarda artışa rağmen taraftarlarımız sadakatle aidatlarını yatırıyorlar. Ekonomik kriz nedeniyle tüzüğe eklenecek bir madde ile aidatların bir yada iki yıl dondurulmasının iyi bir şekilde karşılanacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler