Ali Sürmen: "Her türlü katkıyı vermeye hazırız"

Ali Sürmen'den kongre sonrası açıklama.

Ali Sürmen: "Her türlü katkıyı vermeye hazırız"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 7-8 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen 73. Olağanüstü Genel Kurul’u sonucunda seçilen Trabzonspor'un 17. Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu ve yönetim kurulunu kutladı, başarılar diledi.

Sürmen yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Başkanlığa aday olarak genel kurulda çok sesliliğe ve zor zamanda sahiplenme duygusuna vesile olan diğer başkan adayı Sayın Metin Kaya ve yönetim kurulu adaylarına da teşekkür ederiz.

Sayın Muharrem Usta yönetiminin olağanüstü kongre kararı almasından itibaren tüzüğün bize yüklediği görevler dahilinde, genişletilmiş divan toplantısı vebazı ikili görüşmeler yapılmış, bu görüşmelerin içeriği yönetimsel, sportif ve ekonomik yönden sıkışan sorunların nasıl çözüleceğine dair istişareler ile sınırlı tutulmuştur.

Trabzonspor camiasını yılgınlığa sürüklemek için bilinçli olarak basına pompalanan “kimse aday olmaz” algı operasyonuna rağmen, eski birçok yöneticinin pozisyon alıp, kırgınlıkları unutup, bir araya gelerek bir başkan adayının listesinde birlikte yer alması, gelecek günler için de örnek teşkil edecek olumlu bir davranıştır. Seçilen yönetimin, başarıyı uzun vadeye yayması, tüzüğü yapma ve Trabzonsporluluk ruhunu benimseyenlerle yola devam etme arzusu beklentilere uygun ve desteklenmesi gereken bir reçetedir.

Yönetimin hedeflerini gerçekleştirmesi ve ortak akıl üretmesi yönünde yapacağı çalışmalarda Divan Başkanlık Kurulu ve diğer kurullar her türlü katkıyı vermeye hazırdır. Diğer taraftan son zamanlarda gerek basında, gerekgenel kurullarda, gerekse sosyal medyada oluşan yeni hitap üslupları, camiamızı derinden yaralamaktadır.

Genel Kurullardaki konuşmalarda, basın açıklamaları ve sosyal medyadaki yazılarda TCK’ya göre suç teşkil eden kelimelerin kullanılmaması veamacı siyaset olan konuşmaların yapılmaması için azami dikkat gösterilmesi gerekmektedir. Alınacak tedbirlerle ikna olunmaması halinde, camiaya yakışmayan bu tür söylem ve eylemlerde bulunanlar hakkında Disiplin Kurulu çalıştırılarak, gerekli tedbirlerin alınması zorunluluğu doğacaktır.Yapılan kongrenin camiamıza hayırlı olmasını dilerim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor