Ali Sürmen Ahmet Ağaoğlu canlı yayına çıkmadan suskunluğunu bozdu

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, açıklamada bulundu.

Ali Sürmen Ahmet Ağaoğlu canlı yayına çıkmadan suskunluğunu bozdu

Haber61/Haber Servisi

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, kötü saha sonuçları sonrası suskunluğunu bozdu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu canlı yayınına çıkmadan bir metin yayınladı.

Camiada yankı uyandıran Beylerbeyi Yemeğine de atıfta bulundu.

İşte o açıklama;
Değerli Trabzonspor camiası,

Trabzonspor’umuzun sadece şampiyonluğu kovaladığı yıllarda değil, varlığından bile rahatsızlık duyanlar, spor camiasında hep olmuştur,olmayada devam edecektir.

Ama biz camia olarak yönetime,teknik kadro ve futbolculara karşı eleştirilerimizi kine dönüştürmeyip ,Kulübümüzün menfaatleri söz konusu olunca tek ses verdiğimizde, hep başarılı olduk.

Son günlerde aldığımız neticeler bizleri çok üzse de,Kulübümüzün son yıllardaki yeniden yapılanma bilinci,bizlere yeniden heyecanlı günler yaşatmıştır.
Ayrıca lig henüz bitmemiş ve kupa finali oynanmamıştır.

Camia olarak,başarı ve başarısızlığı kendi içimizde tartışıp,kaosu tetikleyecek ve camiada yanlış anlaşılabilecek eylem ve söylemlerde bulunmamak gerekir.

Ayrıca planlaması ve zamanlaması hatalı  “bizim dostumuz  kişileri ağırlamak” gibi sosyal faaliyetlerden uzak durulması,gerekmektedir.

Diğer taraftan hizmet dönemlerini beğensek yada beğenmesek bile Trabzonspor’umuza katkı sunan tüm eski Başkan,Asbaşkan,Yönetici,Teknik Kadro ve futbolcular bizim için değerlidir.

Trabzonspor’umuzda hizmeti olan kim olursa olsun onu saygı ve sevgi ile anmak,doğru diyaloglarla varsa sorunları çözmek yerine,sosyal medya yada gazetelerde onları “ihanet” ile suçlayan yorumlar yapmak,bizleri doğru sonuca ulaştırmaz.

Camiamıza saygı ile duyururuz

- Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler