Ali sürmen: Ağaoğlu ve yönetimini ayakta alkışlıyorum

Trabzonspor Divan Olağan genel Kurulu bugün yapıldı.

Ali sürmen: Ağaoğlu ve yönetimini ayakta alkışlıyorum

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Olağan Divan kurulu bugün yapıldı. Divan başkanı Ali Sürmen kurulun açılış konuşmasını yaptı.

Sürmen konuşmasında şu ifadeleri kulandı:

Şampiyonluk yılının finalinde düzenlediğimiz divan toplantısına hoş geldiniz.

Sayın başkanımız birçok yerde alkışlandı. 2018 yılında başladığı bu kutlu yürüyüşü vaat ettiği gibi 4. Yılın sonunda Trabzonspor’umuza 8. Şampiyonluğu kazandırarak. 8. Şampiyonlukla camiamızı onurlandırdı. Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdırdığı gibi kendisini kutluyorum ve ayakta alkışlıyorum.

Bu başarıda sayın Abdullah Avcı teknik heyet futbolcularımıza, taraftarımıza, İstanbul’un tek gözlü basınına karşı Trabzonspor’umuz için mücadele eden basınımıza teşekkür ederim.

Kulübümüzün çalışanlarına başta genel müdürümüz Sinan Zengin olmak üzere tüm çalışanlarımızı da kutluyor tebrik ediyorum.

Değerli Arkadaşlar yakın zamanda TFF yönetim kurulu seçildi. O kurula da Trabzonspor başkan yardımcısı Yalçın Orhan seçildi. Kendisine başarılar diliyorum.

Sayın başkanımız Bizi de divan başkanı olarak bizi onurlandırdı ve TFF delegesi yaptı.

Biz de orada bazı sohbetlere vakıf olduk.

Orada hem Trabzonspor’un başarısı konuşuldu.

Başka bir konu da eski TFF üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu’na teşekkür ediyorum ve yeni hayatlarında başarılar diliyorum.

Spor yasası kesinleşti ve yönetmelikleri hazırlanıyor. Biz İstanbul’da Divan başkanları toplantısında da konuştuk. Şu kanıya vardık ki spor yasası gerekliydi ama geçiş dönemi gerekliydi. Şimdi herkes beklemede.

Şimdi TFF harcama limitleri açıkladı. Şimdi harcama limiti TFF tarafından mı açıklanacak yeni yasaya göre şirketler mi açıklayacak. Bizim bile huku8kçu olarak kafamızın karıştığı yerde Allah yöneticilere yardımcı olsun.

Çok tartışılmadan konuşulmadan geçiş dönemi olmadan Spor yasası çıkarıldı. İnşallah çıkacak yönetmelikle bu iş halledilir.

Yeni TFF başkanı rezerv ligi hayata geçirileceğini belirtti. Umarım bunu yaparlar. Alt yapılar çok önemli oldu. Trabzon’da sporcu performans merkezi. Data oluşturulması gerekiyor. Trabzon bu açıdan şanslı.

Sayın başkanımızın alt yapıdaki çalkantılara son vermesini ve bilimsel çalışma yapacaklarla yoluna devam etmesini arzu ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler