Ali Rıza Egemen: Size meze olmayacağım!

Trabzonspor'un eski yöneticisi Egemen açıklamalarda bulundu

Ali Rıza Egemen: Size meze olmayacağım!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un eski başkanı Muharrem Usta yönetiminde bulunan yönetici Ali Rıza Egemen açıklamalarda bulundu.

Egemen, Trabzonspor yönetiminin kendisini disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili konuştu.

Egemen şu ifadeleri kullandı

Ben aslında çok mutlu değilim. Üzgünüm Çok talihsiz bir durum bu. Beğenirler beğenmezler. Trabzonspor’da bir dönem önce Başkan yardımcılığı yapmış bir kişiyi disiplin kuruluna sevk ederek susturmak için ceza verdiler. Benim Bu disiplin süreci ile ilgi bir gelişme olmasa çok sevdiğim Trabzonspor’u zor durumda bırakacak Trabzonspor’u zor durumda bırakacak bir şey yapmam. Arımızdan sustuk camia zarar görmesin diye sustuk. Bu toplantı Muharrem Usta ve diğer arkadaşların etkisiyle olan bir basın toplantısı değildir. 

Hakkımız yenmiştir, ah alınmıştır. Benim üzerimden disiplin soruşturması açılarak hakkım gasp edilmiştir. Bu disiplin soruşturması baştan aşağıya haksız ve hukuksuzdur. 2010-2011 de hak gaspına uğrayan bir camia olarak kendi üyesine hak gaspı yaşatan bir camia olduk. Disiplin Kurulu ile ilgili olan süreçte birkaç tarih vermek istiyorum. 18 Temmuz’da tebligat geldi. Bana isnat edilen suçlama 2’si 9 Nisan tarihli. Yani 7-8 Nisan’da Genel Kurul yaptık. Bir diğeri de 25.05.2018’de bana göre bir tutar dalı olabilecek bir suçlama.

İlk suçlama 9 Nisan 2018 pazartesi Biz görevdeyiz. İnternet sitesinde bir deklarasyon var. Ali Sürmen imzalı. Sordurdum kim koydu. "Hayrettin bey" dediler. Muharrem Usta, Başkan Ağaoğlu ve bir yönetici daha toplantı halinde. Salı günü alelacele geldiler. Yönetimi aldılar. Beni bundan suçladılar. Bunlar üyeleri sevmezler. Üyeler onlar için önemsizdir. Ben tüzüklerle ilgilenmiş bir kişiyim. Benim kulüp kültürümde Başkan satılmaz. Ben Başkanı Satmadım. Mazbatayı almak için geldiklerinde paranız var mı dedi. O sırada Emin Kahraman’a "sana da yazıklar olsun abi" dedim. 2. Suçlama bu. 

Ahmet Ağaoğlu’nun Olcay Çakır’ın canlı yayınına katıldığı sırada "Yalan konuşma Ağaoğlu" yazdım. 3. Suçlama da bu. "Yalan Söyleme Ahmet" kelimesi hakaret değildir. Vurgulayarak söylemiş olsam bile hakaret değildir. Benim bu Trabzonspor Aşkım. Bunu bilin. Ben 5 yaşında su sattım oralarda. Bu cezanın arkasında başka şeyler var. Ben olsaydım bu evrakların altına imza atmazdım. Bunlar nedir. Ben ifademi verdim. Disiplin Kurulu başkanı istifa ediyor. Stada müdür oluyor. Bu arada benim için evraklar biriktiriliyor. Ben bu savunmayı kabul etmiyorum. Ben Alparslan Özdemir’e savunma vereceğim dedi. Ben savunmamı verdim. Bana burada bir şey yok dediler. Yazarak vermediler. Neden vermediler? Çünkü kararı kendileri yazmadı. Ali Sürmen Yazdı. Buradan söylüyorum. Size meze olmayacağım.  

Bana tebligattan sonra aylar geçti karar gelmedi. Ben razıyım kararı verin dedim. Burada amaç beni üyelikte atmak. Bu toplantıyı yaptığım için bile bana kin besleyebilirler. Bu arada yayınlanan sipariş haberler var. Daha sonra listeler açıklandı. Benim adımın karşısına “disiplin kurulu kararı ile Genel Kurul’da oy kullanamaz” yazdılar. Bundan sonra sosyal medyadan ben ilk beyanatımı verdim. Ertesi gün divan bitti. Ben Aradım kulüptekileri ve kulübe gittim. Benim tebligatlarımı verin dedim. Tebligat kanunu var suç işliyorlar. Kulüpte de dedim bunlar suç işliyorlar. Ben hangi cezadan ne kadar ceza aldığımı bilmiyorum. 6 Ay verile ceza kendisine hakaretten verildi deniyor. İnfazı yapmışlarda ben işi bozmuşum. 

Disiplin Kurulunda 3 kişiye ifade verdim. Bunların 3’ünün imzası var. Ama diğer iki kişinin imzası var mı bilmiyorum. 4. Kişi Ali Sürmen’in akrabasıdır. Büyük haksızlık var. Büyük ah alınmıştır. Bunun cezasını Allah’a havale ediyorum. 

Bir grup var. Bu grup 45 yıldır bu kulübün içerisinde. Seçiyorlar, içlerine adam koyuyorlar. Bazen kendileri de gidiyorlar. Seçtiği kişi hayır derse yönetimlerin için boşaltarak yıkıyorlar. Bütün başkanlara aynı şey yapıldı. O grup şampiyon efsane Şamil Ekinci Başkanı bu şehri terk et diye pankart açtı. Nuri Bey’i ibra etmediler. Ama o yönetimde bulunan 3 kişi bu yönetimde. Geçen sene 15 Ekim gibi Ersun Yanal ile ayrıldık. 18’inde Rıza hoca ile anlaşma yaptık. Sonra Malatya’ya gittik. Maç sonrası deklarasyonla 6 kişi istifa etti. O arkadaş bu yönetimde. Yönetimi yıkmak için darbe yaptılar. Krizi atlattık geldik Trabzon’a. 7’nin altına düşürüp yıkmak istediler. O gece yönetim yıkılsa Trabzonspor’u çok zor günler bekliyordu. Bütün paraları Muharrem Usta ödüyordu. Y"alan söyleme Ahmet " Dedim 6 ay ceza verdiler. Ben uyarı maksatlı dedim. Ahmet Ağaoğlu elektrikleri keseceğim dedi kesti mi? 
Muharrem Usta’dan alınacak olan para alındı dendi. Sonra mahkemeye gideceğiz dendi. Ardından mahsup edildi dendi.  Yalan söyleme buna dedik. Muharrem Bey size parasını ben karşılayayım bu firmaları denetletelim dedi. Neden evet demediniz yada cevap vermediler. 

Ben Trabzonspor’un aşığıyım. Ben verecekleri ceza önem arz etmez boynuma aaarım. Hikayenin özü budur. Bakanlara rica ediyorum. Trabzonspor’umuz zor durumdadır. Trabzonspor’u yalnız bırakmayınız. Bana hiç kimse aday olduğunda 4 yıllık aidat borcu olan kişinin ve ben 7 yıldır Trabzonspor maçı izlemiyorum deyip Trabzonspor’u kurtarmaya geldiğine kimse inandıramaz. 

Kupalarla ilgili haciz işlemi gerçekleşti. O gün ki avukat ve personelle ilgili işlem yaptık. O zamanki avukatın işine son vermiştik. Biz bunu yaparken var olan yönetim kurulunda hangi yönetici onun işine son verişeniz ben bu yönetimi yıkarım dedi. Ben şeytanın avukatlığını yapmak istemiyorum ama o kişinin Ali Sürmen’in kayınbiraderi olduğunu söylemek istiyorum. Şikecilerin yanında staj yapan bir avukatla sözleşme imzalanmış. Bu kadar avukat varken nasıl olur böyle bir kişi ile sözleşme imzalanmıştır. 

Biz Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye vermediğimizde kulübü zarar ettirdiniz dediler Olcay'ı aldık neden kar ettirdiniz demediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor