Ali Rıza Egemen: Ağlamak istiyorum

Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen, Antalyaspor maçı sonrası Haber61’e konuştu.

Ali Rıza Egemen: Ağlamak istiyorum

Spor Toto Süper Lig’in 14. Haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayan bordo mavili ekip, rakibini 3 golle devirdi. Antalyaspor maçı bitiminde Haber61’e konuşan Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen samimi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un son haftalardaki başarılı çizgisi karşısında mutluluk duyduğunu dile getiren Ali Rıza Egemen şöyle konuştu: “Gülmekle ağlamak kardeştir. Benim ağlayasım var fakat sevinçten. Çok sıkıntılı günler geçirdik. Bu bitmedi tabi ama iyi bir seri yakaladık, bu çok önemli. 2 hafta evvel burada 2 defa geri dönüş yaptık. Mücadele eden bir takımımız var. Üzerine koyarak gidiyoruz. Devre arasına kayıpsız ulaşabilirsek inşallah çok güzel günler yaşayacağız. Bu galibiyet taraftara armağan olsun. Çok doluyum, ağlamaklıyım. Bütün taraftarlarımızı ve arkadaşlarımızı çok seviyorum. Biz bu statta ağlayanların gözyaşlarını gördük. Bu acıları, sıkıntıları biliyoruz. Onları üzdüğümüz günler oldu, üzmemek için her şeye çok dikkat ediyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Allah da bize yardım ediyor. Güzel günler olacağını düşünüyorum.”

Ali Rıza Egemen  ayrıca, Volkan Şen ve Bondonga hakkındaki iddiaları “Kulağınıza gelen her şeye inanmayın” diyerek yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor