Ali Palabıyık'ın Trabzonspor ve Galatasaray karnesi

Palabıyık, Trabzonspor'un 21 Galatasaray'ın ise 23 maçını yönetti.

Ali Palabıyık'ın Trabzonspor ve Galatasaray karnesi

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 13. Haftasında Trabzonspor’un Galatasaray’ı ağırlayacağı maçın hakemi Ali Palabıyık oldu.

Palabıyık’ın kariyerine bakıldığında en çok maçını yönettiği takımların Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olduğu görülüyor.

38 yaşındaki hakem bugüne kadar Trabzonspor’un 21 maçında görev yaparken bu karşılaşmaların 9’unda bordo mavililer sahadan galip ayrıl. Geriye kalan 12 maçın 6’sı mağlubiyetle 6’sı da beraberlikle sonuçlandı.

Palabıyık, Galatasaray’ın ise 23 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmaların 12’sinde kazanan taraf sarı kırmızılılar olurken 6 maçı berabere 5 maçı ise yenilgiyle bitti.

BU SEZONUN MAÇLARI

Ali Palabıyık bu sezon Trabzonspor’un iki maçını yönetti. 6. Haftada Trabzonspor’un sahasında 4-1 kazandığı Beşiktaş maçını yöneten Palabıyık 9. Haftada da deplasmanda 2-2 berabere sonlanan Başakşehir Trabzonspor maçında görev yapmıştı.

Galatasaray’ın da iki maçını yöneten Palabıyık, 4. Haftada sarı kırmızılıların 1-0 kazandığı Kasımpaşa maçı ile 8. Haftada Sivasspor’u 3-2 yendiği karşılaşmada düdük çaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor