Ali Koç, "Benim için o konular kapandı."

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor 2010 – 2011 yılının ardından Fenerbahçe camiası kupa konusunda gerilim yaşadı. Bordo Mavili camia haklı mücadelesini tek kalsa da her yere başvurarak hakkını aradı. 2010 – 2011 yılında Fenerbahçe’nin yönetici olan Ali

Ali Koç, "Benim için o konular kapandı."

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor 2010 – 2011 yılının ardından Fenerbahçe camiası kupa konusunda gerilim yaşadı. Bordo Mavili camia haklı mücadelesini tek kalsa da her yere başvurarak hakkını aradı. 2010 – 2011 yılında Fenerbahçe’nin yönetici olan Ali Koç, bu sezon için çok ilginç bir açıklamada bulunduğu ileri sürüldü.

İstanbul’da bir restoran da yemek yiyen Koç’un yanına Trabzonspor taraftarı gelerek şike dönemini kast ederek “ Bu işler ne zaman bitecek Ali Bey?” sorusu sordu. Bu durum üzerine konuşan Ali Koç, “ Benim için bu konular kapantı. Ben artık bu tür söylemler içinde değilim. Hemen hemen her gün bir Trabzonluylayım. Onlarla iç içeyim.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler