Ali Kemal Denizci U19 ile ilgili gerçeği açıkladı

Ali Kemal Denizci maç öncesi Haber61'e konuştu.

Ali Kemal Denizci U19 ile ilgili gerçeği açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Altyapı koordinatörü Ali Kemal Denizci maç öncesi Haber61 TV’de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Denizci altyapıdaki futbolcuların durumlarını ve  U19 takımının Bursaspor’u 3-2 yendiği maçı değerlendirerek “Tutuk veya değil onlara bakmıyoruz. Bu takım iyi futbolcuları yukarı çıkarmayı hedefliyor. Onları yakından takip ediyoruz. Yenmek yenilmek o kadar değil. Konu bu çocukların becerisini hırsını görüp yukarıya hazırlamak.” İfadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR YANLIŞ YÖNLENDİRİLİYOR

U19 takımında forma giyen futbolcular hakkında yorum yapan Denizci “Şuan yukarıyı zorlayabilecek 5-6 isim var. Yalnız yanlış yönlendiriyorlar. Mahalle baskısı, ev baskısı, arkadaş havası ile oldum zannediyorlar kendilerini asla böyle değil. Kendilerini geliştirmedikleri sürece olmaz.” Dedi.

İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİLLER

Bu futbolcuların A takıma çıka süreçlerinin kolay olmadığını belirten Denizci “ Başkanın dediği gibi gençlerden çok şey bekleniyor. Bir an önce yukarıya çıksın isteniyor. Fakat mantalite kafa yapısı ona uyguın mu çok önemli Şuan çocuklar bu açıdan istenilen seviyede değil maalesef.” Şeklinde konuştu.

HEYECANLA İZLEYECEĞİM

Gaziantep ile oynanacak maçı değerlendiren Denizci “İyi bir takımla oynayacağız ama idmanları da izledim bu hafta çok rahat bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. İlk kez de böyle düşünüyorum. Maç şartları tabi ne olabilir çok önemli. Normal şartlarda çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Dışarıdan görüşler farklı olabilir ama her gün onlarla birlikte olan kişi tercihlerde bulunmuştur. Bu maçta Sturridge'nin 11'de başlamasıyla kulübe nasıl katkılarda bulunabileceğini göreceğim o heyecanla izleyeceğim.”  dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor